lukoil-banenr

Tuning Audi: Un albastru cromat pentru un RS6 ‘huliganic’

Dezvaluit in urma cu aproximativ patru ani, actualmente scos din productia de serie. Propulsat de un motor V10 twin-turbo de 5.0 litri, ce dezvolta 580 cai putere si 650 Newton-Metri. Acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.5 secunde, viteza maxima limitata la 250 km/h. Transmisie automata in sase trepte si tractiune integrala quattro. Acestea sunt principalele atractii cu care se poate lauda modelul Audi RS6 C6. Atractii pe care fiecare pasionat de super-masini ar trebui sa le viseze. Zi si noapte, noapte si zi.

Pilot Autoexpert

Asadar, atunci cand vine vorba de modificarea super-sedanului din Ingolstadt, situatia pare putin confuza. Pe de-o parte, vechiul Audi RS6 pare genul de masina care nu mai are nevoie de nici un fel de imbunatatire. Pe de cealalta parte, pachetul MTM de 700+ cai putere reprezinta o tentatie extrem de mare. Mai mult de atat, parca ar mai merge si un set de jante, plus o alta suspensie, insa cam la aceste piese s-ar rezuma totul.

Asta fiindca nimeni nu s-a gandit pana acum la o folie cromata. O folie cromata, prezenta la nivelul intregii caroserii, acompaniata de o folie mata, ce acopera plafonul si capota motorului, respectiv partea centrala a spoilerului fata. Combinatia de albastru si argintiu pare interesanta la prima vedere, insa rezultatul final i-ar putea dezamagi pe unii dintre noi. Din fericire, este doar o folie. O simpla folie care poate fi imediat indepartata.

Comentarii