lukoil-banenr

Tuning BMW: Alpina B5 Bi-Turbo primeste un plus de putere, dezvolta acum 540 CP

Desi tratamentul primit ramane in mare parte un mister la acest moment, este bine de stiut ca versiunea imbunatatita a modelului Alpina B5 Bi-Turbo se bucura acum de prezenta a 540 cai putere si 730 Newton-Metri. Intr-o alta ordine de idei, asta inseamna ca automobilul companiei germane beneficiaza de un plus de 33 CP si 30 Nm comparativ cu valorile maxime oferite de varianta initiala.

Pilot Autoexpert

Cuplat in continuare la o transmisie automata ZF cu opt rapoarte, motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri propulseaza ultima versiune a modelului Alpina B5 Bi-Turbo de la 0 la 100 km/h in numai 4.5 secunde – ceea ce reprezinta o imbunatatire de 0.2 secunde. De asemenea, de o imbunatatire putem discuta si atunci cand vine vorba de capitolul ‘viteza maxima’, creatia tunerului german fiind acum capabila sa atinga un impresionant 319 km/h – de la 307 km/h.

In ceea ce priveste aspectul estetic, noul Alpina B5 Bi-Turbo se lauda in continuare cu un kit aerodinamic subtil, ce include prelungire pentru spoilerul fata, difuzor de aer pentru spoilerul spate si, nu in ultimul rand, eleron pentru portbagaj. Meniul exterior este completat de celebrele jante cu design multispita, in timp ce interiorul poate fi inzestrat cu insertii de piele si accente de lemn.

Comentarii