lukoil-banenr

Reclamă controversată la noua Toyota AurisTuning… frustrat? Audi TT care vrea să arate ca un Audi R8, dar nu reuşeşte…

Când a apărut pe piaţă, prima generaţie Audi TT a surprins şi a atras ca un magnet prin forma sa echilibrată, simplă şi cu un design pur, dar totodată nonconformist. TT-ul, practic, a devenit o mică vedetă – asta până când a apărut starul Audi R8.

Pilot Autoexpert

De atunci, au fost mulţi cei care au încercat să-şi transforme TT-ul în copii de R8, mai mult sau mai puţin reuşit. În cazul de faţă, se pare că vorbim de un Audi TT chinuit, care nu reuşeşte decât să ”trâmbiţeze” faptul că proprietarul ar vrea un R8, dar nu-şi permite. Deci… frustrare.

Din păcate, forma plăcută a TT-ului original a fost denaturată într-un stil mediocru prin spoilere exagerate faţă şi spate, precum şi prin praguri prea puţin aspectuoase, în timp ce vopsirea caroseriei în spatele portierelor e departe de efectul pe care aceeaşi idee de design o are pe un Audi R8.

Probabil într-un final proprietarul suedez al acestei maşini a realizat că are o maşină neconformă pretenţiilor, aşa încât a pus-o la vânzare pentru un preţ care, la prima vedere, pare excelent pentru un Audi TT 1.8 turbo: 70.000 SEK (aproximativ 8.500 euro).

Comentarii