lukoil-banenr

Tuning Interior: Mercedes G-Class

Oferit publicului larg incepand cu sfarsitul anilor ’70, celebrul Mercedes G-Class poate fi considerat cu mare usurinta un fel de Porsche 911 al SUV-urilor / off-roader-elor. Aflat pe piata de mai bine de trei decenii, modelul constructorului din Stuttgart a fost imbunatatit continuu, fara insa a-si pierde forma sau farmecul care l-au facut celebru.

Pilot Autoexpert

In prezent, Mercedes G-Class este unul dintre marii reprezentanti ai opulentei supreme, surprinzandu-si cumparatorii printr-un interior de top, inzestrat cu materiale dintre cele mai fine. Si cu toate acestea, iata ca cei de la Vilner au acceptat provocarea de a modifica deja-legendarul off-roader german.

Pentru un rezultat de exceptie, similar unei capodopere artistice, compania de tuning din Sudul Europei a optat pentru o combinatie clasica, de negru si bej. Drept urmare, asa cum se poate observa si in numeroasele fotografii, intregul cockpit al popularului Gelandewagen a fost imbracat complet in piele bi-colora, specialistii de la Vilner folosind ocazional si insertii de piele perforata sau accente de alcantara.

Mai mult de atat, viitorii pasageri se vor bucura si de prezenta unor cusaturi in forma de carouri, privirile urmand a le fi furate, din cand in cand, de ata contranstanta nelipsita din peisaj. Intr-un final, calatoriile din punctul A in punctul B se vor transforma in adevarate momente de relaxare, compania bulgara de tuning adaugand pe lista cu bunatati si un sistem audio de inalta fidelitate, dotat cu componente Ground Zero.

Comentarii