lukoil-banenr

Tuning Opel

Pornind de la exterior, celebra companie de tuning din Aachen a adaugat un nou kit aerodinamic, deja-atragatorul Opel Astra GTC bucurandu-se, pentru inceput, de prezenta unei prelungiri pentru spoilerul fata, respectiv a unui difuzor de aer pentru spoilerul spate. Mai departe, grila frontala oferita in standard a fost inlocuita cu una custom, caracterizata de lipsa logo-ului constructorului german.

Pilot Autoexpert

De asemenea, designerii Steinmetz au optat si pentru doua eleroane, fiecare avand un rol binedefinit – fie de a continua linia portbagajului, fie de a da un aspect aparte plafonului. Intr-un final, cea mai noua creatie a tunerului german se lauda si cu un set de jante pe 19 inci, incaltate cu pneuri de inalta performanta de la Continental sau Michelin, acompaniate de o suspensie mai joasa cu pana la 30 de milimetri.

Din pacate, cei de la Steinmetz nu au anuntat si pretul modificarilor operate, insa este bine de stiut ca noul Opel Astra GTC are in Romania un pret de pornire de aproximativ 19.000 euro. Sub capota, ultima generatie a popularului model din Russelsheim poate fi echipata cu patru motorizari, dintre care trei pe benzina si unul pe motorina, ce dezvolta puteri cuprinse intre 120 si 180 cai putere.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTuning BMW X5 M
Articolul următorNeed for Speed: The Run