lukoil-banenr

Tuning pentru Chevrolet Camaro

La prima vedere, aţi putea crede că sunteţi în faţa unui Camaro SUV sau monster-truck. Însă adevărul este că nişte americani au vrut pur şi simplu să depăşească limitele acceptabilului…

Pilot Autoexpert

Suntem de acord că muscle-car-ul Chevrolet Camaro este una dintre cele mai atractive maşini de acest fel la această oră pe piaţă, dacă nu chiar cea mai reuşită. Aşa încât nu este de mirare că foarte mulţi tuneri, în special cei americani, îşi pun amprenta pe Camaro.

Însă în cazul celor de la Riding Clean, 813 Customs şi Mad Mark’s Stereo vorbim de mult mai mult decât de o amprentă. E, mai degrabă, o mare urmă de paLmă întreagă, care, indiferent de comentarii, va lua ochii lumii.

În primul rând, maşina este la înălţime. La propriu – montarea unor jante pantagruelice, de 32 inch, a crescut garda la sol a lui Camaro cu aproape o jumătate de metru! Ceea ce nu înseamnă că maşina se pretează la offroad sau giumbuşlucuri de monster-truck, ci pur şi simplu la volanul ei vei fi ”deasupra tuturor”.

De parcă nu era suficientă impresia de mastodont, acest Camaro are vopsea cromată, iar caroseria este garnisită cu diverse stickere, în aceeaşi culoare cărămizie precum interiorul. Şi pentru că efectul nu era complet, blocurile optice au primit şi ele o tuşă roşiatică, una care face acest Camaro foarte ameninţător pe întuneric.

Interiorul este modificat în profunzime, fiind acoperit cu un plastic de o culoare cărămizie cu irizaţii cromate, dar mai ales cu aparatură audio foarte scumpă. Din poze nu ne dăm seama, dar ne putem imagina cam de la ce distanţă îşi anunţă intrarea în scenă maşina graţie multiplelor difuzoare şi subwooferelor.

ISingurul lucru care a rămas nemodificat este motorul V8 de 6,2 litri. Şi asta pentru că maşina nu are nevoie de o îmbunătăţire a performanţelor, din moment ce e mai atractivă dacă stă pe loc sau rulează încet, în ritm de hip-hop.

Comentarii