lukoil-banenr

Tuning Porsche

A trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de ASMA, insa arhicunoscuta companie germana de tuning tine sa ne anunte ca este bine-sanatoasa. Si, dupa cum putem vedea in urmatorul caz, nu s-a schimbat mai deloc, ci da dovada de acelasi prost gust ca si pana acum.

Pilot Autoexpert

Botezata The Giant (motivele sunt evidente, nu-i asa?), cea mai noua creatie a germanilor de la ASMA are la baza ultima generatie a SUV-ului Porsche Cayenne si se remarca prin modificari care nu vor castiga niciodata un premiu de frumusete. Iar cel mai bun exemplu care sa ne sustina aceasta afirmatie este spoilerul fata, inzestrat cu prize de aer uriase si in acelasi timp complet inestetice. Nici macar capota motorului nu arata mai bine, insa se spune ca gusturile nu se discuta.

In partea din spate ne lovim din nou de aceeasi lipsa de bun gust, difuzorul de aer si sistemul de evacuare montat central dand dovada de… nepotrivire de caracter. Si daca tot am transformat aceasta prezentare intr-un act de critica, atunci tinem sa precizam ca si pragurile laterale, respectiv extensiile pentru aripi sunt absolut odioase. Am putea fi putin rautaciosi, insa chiar nu a simtit nimeni lipsa celor de la ASMA, nu-i asa?Si ca sa-i dam Cesarului ce-i al Cesarului, jantele nu sunt rele deloc. Asta ca sa fim gentili.

Comentarii