lukoil-banenr

Proaspăt lansatul Ford Mustang a reuşit din prima să cucerească publicul cu un design foarte fresh, dinamic şi totodată extrem de agresiv. Sub capota acestuia se regăsesc şi o gama de motorizări destul de atractive după placul şi necesităţile fiecăruia, ceea ce îl face şi mai atractiv.

Pilot Autoexpert

Însă, pentru proprietarul acestui Mustang, caracteristicile de mai sus nu au fost îndeajuns de convingătoare. Astfel că după achiziţionarea GT-ului, acesta a mers direct la băieţii de la Late Model Restoration pentru a-şi pune în practică propriile idei. Iar prima modificare se prezintă în forma unei noi suspensii reglabile pe înălţime, creată special pentru acest model în laboratoarele Air Lift Performance.

Specialiştii LMR susţin că noua suspensie pe perne de aer, garantează nu doar faptul că vei suci gâturile trecătorilor, dar şi performanţe ridicate în materie de manevrabilitate şi stabilitate, comparativ cu orice alt set de suspensie sport de pe piaţă, indiferent că mergi la drift, drag-racing sau curse pe circuit.

Şi pentru a sublinia efectul de maşină care zgârâie fără milă asfaltul oraşelor de peste ocean, s-a recurs la integrarea unui nou set de jante de dimensiuni impozante!

Comentarii