lukoil-banenr

Despre revenirea celebrului constructor britanic de sportcaruri s-a vorbit de multă vreme, însă iată că abia recent sunt cunoscute primile informaţii oficiale care ar confirma acest lucru. Prim-ministrul localităţii Wales, Carwyn Jones, a confirmat într-un interview faptul că în această regiune, va fi construită noua fabrică.

Pilot Autoexpert

Lucrările de construcţie vor demara în luna aprilie a acestui an, urmând ca până la finele anului 2018 să poată fi dată în exploatare deja. Tot atunci, în mare grabă va fi pornită asamblarea noului model, despre care însă, deocamdată, nu se cunosc prea multe detalii. Chiar şi aşa, se pare că TVR nu va duce lipsă de clienţi, iar mulţi pasionaţi ai mărcii dar şi oameni de afacari s-au grăbit să îşi rezerveze o maşină.

 

Viitorul bolid ar urma să fie construit după cele mai noi tehnologii împrumutate din Formula 1, va utiliza un şasiu construit din fibră de carbon iar forţa de mişcare îi va fi asigurată de un V8 pe benzină, produs de Cosworth.

Se pare că TVR nu vor fi singurii din regiunea circuitului Wales, aşa cum şi Aston Martin a anunţat că va construi o uzină pentru viitorul său crossover, botezat DBX.

 

Comentarii