lukoil-banenr

Compania britanică, producătoare de sportcar-uri, se poate lăuda cu un trecut înverşunat, fiind în urmă cu ceva timp pe cale de dispariţie totală, după care, cu ajutorul investitorilor a reuşit să renască din cenuşă. Acum, TVR anunţă că va lansa în viitorul apropiat un nou supercar, limitat la numai 250 de unităţi şi…toate sunt vândute deja!

Pilot Autoexpert

Colecţionarii din lumea întreagă dar şi cei mai fideli şi înrăiţi proprietari de automobile TVR s-au grăbit să pună mâina pe primile exemplare ale companiei renăscute. Asta în ciuda faptului că nici unul dintre ei nu are idee măcar nici cum va arăta noul model. Britanicii i-au invitat să achite un avans în sumă de 5.000 de GBP, echivalentul a aproximativ 7.000 de euro, o sumă nici prea mică şi nici prea mare dacă luăm în calcul faptul că îţi garantează exclusivitatea de a fi printre primii 250 în lume!

Din păcate nu sunt cunoscute nici caracteristicile tehnice ale maşinii sau performanţele de care este capabilă aceasta, însă sperăm foarte mult ca acest lucru să devină clar în următoarele luni.

TVR_Logo,_black_unborderedDe altfel, pe lângă modelul „vândut” deja, TVR planifică lansarea a încă două noi sportcaruri, extinzând gama la un număr total de trei modele, cu care britanicii speră să se afirme din nou printre concurenţii săi, un rezultat însă dificil de atins.

Comentarii