lukoil-banenr

Atelierul de tuning de peste ocean, DEVOLRO, proprietarul căruia este un cetăţean rus stabilit în Miami, a anunţat că va lansa pe piaţă o versiune „reutilată” a SUV-ului UAZ Hunter, capabil să facă concurenţă chiar şi lui Land Rover Defender sau Mercedes-Benz G-Class!

Pilot Autoexpert

Bărbatul ambiţios, aflat la cârma companiei Performance Car Studio DEVOLRO a anunţat pe pagina sa de Facebook că vehiculul de teren va primi noi motorizări, una de 2.5 litri pe motorină, ce dezvoltă 160 de cai putere, dar şi un benzinar de 3.0 litri ce livrează 210 cai putere. Pe lângă aceasta, maşina va beneficia de mai multe îmbunătăţiri la nivel tehnic cât şi dotări speciale, menite să sporească nivelul confortului pasagerilor.

Preţul de start al noului Hunter ar urma să treacă de 29.000 de euro, însă, aşa cum spuneam mai sus, suma cerută ar fi argumentată de faptul că SUV-ul rusesc, va fi capabil să concureze chiar şi cu G-Klass sau LR Defender, cele din urmă fiind extrem de populare în rândul ruşilor, pentru confort, lux şi capacităţi de off-road excelente.

Experienţa atelierului de tuning DEVOLRO se reflectă în câteva proiecte individuale, pe baza SUV-ului Toyota Tundra, unul dintre care a fost transformat şi într-o limuzină. Eduard Orlov (DE VORLO a se citi invers), înfiinţatorul companiei speră ca UAZ-urile modificate să se bucure de succes şi peste ocean, bazându-se pe exemplul motocicletelor cu ataş Ural, în cazul cărora, 50% din producţia totală estea realizată în SUA.

 

Comentarii