lukoil-banenr

UAZ Patriot a ajuns din nou pe mâina inginerilor ruşi. Acum echipa de specialişti i-a aplicat un facelift cosmetic minor SUV-ului, iar pe partea tehnică modificările sunt prezente într-un număr mai mic.

Pilot Autoexpert

Astfel versiunea restilizată a SUV-ului UAZ Patriot 2016 va fi prezentată la salonul auto international de la Moscova, în perioada zilelor 27-30 august, unde cei mai „patrioţi” dintre cetăţenii Federaţiei Ruse vor putea face cunoştinţă cu vehiculul de teren. Deşi nu avem poze care să ne confirme acest lucru, le vom da crezare oficialilor care ne-au informat că cele mai multe schimbări sunt la nivelul interiorului. Designerii au venit cu noi idei pentru feţele de uşi, scaune restilizate, un nou sistem audio şi careva suporturi pentru pahare amplasate în zona banchetei spate.

Alte modificări notabile sunt…periile ştergătoareleor de parbriz „modernizate”, capota motorului de o formă diferită, dar şi jantele de 18 inch în diametru. Iar în caz că v-aţi plictisit de vechile nuanţe de caroserie, cei de la UAZ au adăugat două culori noi, gri închis şi maro metallic.

Preţul noului UAZ Patriot începe de la 699 mii de ruble echivalentul a puţin peste 9.200 de euro.

11874474_554634354684660_707883817_o

Comentarii