lukoil-banenr

Ultimate Super Beetle cu 500 de cai putere

Compania Volkswagen a prezentat la salonul de tuning SEMA din Las Vegas un Beetle denumit „Ultimate Super Beetle”. Construit în colaborare cu specialiştii de la APR şi cu cei de la VWvortex, conceptul e bazat pe modelul Beetle Turbo cu motor de 2,0 litri TFSI care, în formă standard, produce 200 de cai putere.

Pilot Autoexpert

Cu ajutorul unui turbocompresor APR Stage IV GTX, a unui intercooler de performanţă, dar şi a unei serii de modificări Stage IV, care include modificarea softului modulului electronic de control al motorului, o galerie de admisie performantă şi pistoane întărite, motorul de 2,0 litri dezvoltă acum 500 CP.

Şi pentru că 500 CP sunt prea mulţi doar pentru puntea din faţă, cei de la APR au montat pe Beetle un sistem de tracţiune integrală 4MOTION, pe care l-au împrumutat de pe un Golf R.

Celelalte modificări sunt reprezentate de un ambreiaj de curse, componente noi pentru suspensie, unele dintre care au fost luate de pe un Audi TT RS, un sistem de frânare cu etriere cu şase pistonaşe, jante de 19 inch, un pachet aerodinamic pentru exterior şi scaune sport Recaro pentru interior.

Comentarii