lukoil-banenr

Primul SUV produs de Mercedes care să poarte inscripiţia Maybach a fost acest G650 modificat şi customizat la maxim pentru a corespunde numelui. În total au fost produse 99 de modele, iar ultimul din gamă, va fi vândut la licitaţie.

Pilot Autoexpert

Germanii speră să colecteze o sumă frumuşică de bani pentru maşina cu numărul 99, bani care ulterior vor fi donaţi fundaţiei Laureus Sport for Good. Licitaţia va avea loc în data de 6 octombrie, iar organizatori sunt cei de la Bonhams.

Pentru cei neiniţiaţi, aflaţi că sub capota lui Mercedes-Maybach G650 Landaulet se află un motor V12 biturbo de 6.0 litri care produce 630 de cai putere și 1.000 Nm. Garda la sol măsoară 450 de mm, iar jantele de 22 de inch sunt „încălțate” cu anvelope de dimensiunea 325/55.

Pentru și mai multă siguranță în off-road, Mercedes-Benz a mizat pe punți pe portale, aceeași soluție pe care o am văzut-o în cazul lui G63 6×6 sau G500 4×4 la patrat. Interiorul lui Mercedes-Maybach G650 Landaulet este extrem de generos, iar pentru un plus de confort, nemții au montat scaunele de pe Clasa S.

Pe lista dotărilor mai găsim o cotieră încălzită, măsuțe pliabile și ecrane de 10 inch amplasate pe spătarul scaunelor față.

Comentarii