lukoil-banenr

Ultra-Mercedes-Benz GL63 AMG

Pilot Autoexpert

Fiind cel mai mare SUV al germanilor, nu are de ce să ne aşteptăm de la Mercedes-Benz Gl la performanţe de top, însă cei de la Brabus au reuşit să sfideze legile fizicii şi să ofere un GL capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4.7 secunde. Care e magia? Motorul V8 twin-turbo de 5.5 litri, care a ajuns să dezvolte 620 CP şi 820 Nm, ceea ce înseamnă cu 63 CP şi 60 Nm mai mult decât în cazul versiunii standard. Viteza maximă a modelului a ajuns să fie limitată electronic la 280 km/h.

La interior, Brabus a adăugat pedale sport din aluminiu, padele din aluminiu pentru schimbarea treptelor de viteză şi un vitezometru gradat până la 320 km/h. Clienţii pot comanda ornamente din lemn exotic, tapiţerie din piele, Alcantara sau combinaţii ale celor două materiale, precum şi numeroase aranjamente personalizate, de la cusături cu model special, până la combinaţii excentrice de culori şi materiale.

Cel mai evident e noul look al mastodontului Mercede-Benz GL, obţinut prin montarea unui pachet de caroserie care-l face pe GL63 AMG să fie şi mai lat, un difuzor de aer spate şi o gamă de jante din aliaj, disponibile în versiuni de 21, 22 şi 23 inch diametru. Jantele sunt şi cele care ascund un sistem de frânare de performanţă şi un sistem de suspensie care îi reduce garda la sol a lui GL63 AMG cu 30 milimetri, întregul pachet fiind completat de un sistem de evacuare sport, realizat din oţel inoxidabil.

Comentarii