lukoil-banenr

Un 300 Mopar special este folosit în loc de tort

Mopar se pregăteşte să celebreze aniversarea cu numărul 75, iar cu ocazia acestui eveniment va fi prezentat la Salonul Auto de la Chicago un Chrysler 300 special. Acesta se distinge prin diverse elemente vizuale, cum ar fi grila cromată neagră, dungi albastre şi emblema specială Mopar.

Pilot Autoexpert

Din punct de vedere tehnic, pe lângă suspensiile modificate, sistemul de frânare îmbunătăţit şi jantele de 20 de inci lucrează împreună cu un motor V8 de 5.7 litri, care oferă 363 CP. Nu au fost anunţate momentan detalii clare despre performanţe, dar s-a precizat faptul că sprintul de la 0 la 100 km/h se va atinge în mai puţin de 5 secunde.

Dincolo de portiere vei găsi scaunele care au fost îmbrăcate în piele perforată de la Katzkin, un volan sportiv în spatele căruia se ascund padelele metalice şi diverse inserţii din fibră de carbon. În plus, a fost montat un sistem audio Alpine, alături de sistemul multimedia care poate fi controlat prin touch-screen şi oferă posibilitatea conectării prin mai multe metode.

Mopar 300 va fi disponibil din această vară, iar preţul în Statele Unite ale Americii va începe de la 49.700 de dolari. Sau poate eşti mai interesat de acel Chrysler 300C care s-ar părea că i-a aparţinut Preşedintelui Statelor Unite ale Americii într-o perioadă.

Comentarii