lukoil-banenr

La cea de-a 15-a ediție de expoziții Top Marques Monaco, va participa și un atelier de tuning din Moldova. Mulți au auzit de ei, au fost deseori subiectul unor dezbateri online, însă iată că moldovenii nu s-au lăsat intimdați și au țintit mai sus decât atât, ajungând în  Monaco.

Pilot Autoexpert

Se știe că aici se adună cele mai extravagante supercaruri și automobile modificate, poate nu neapărat cele mai frumoase, însă tunate radical. Evenimentul glamuros, a ajuns în acest an la cea de a 15-a ediție și cu această ocazie au fost selectate cele mai ”strălucitoare” apariții în lumea auto (după părerea organizatorilor), care să fie acompaniate de bijuterii de lux și chiar iahturi.

Alandi Performance este reprezentat online, pe site-ul evenimentului, cu o galerie de poze care ilustrează posibilitățile tunerului moldovean, care oferă pachete de tuning pentru mașini ca Chevrolet Corvette, Chevrolet Camaro, Ford Mustang, Range Rover Sport, Mercedes-Benz ML și chiar Lamborghini, așa cum este menționat pe site-ul companiei moldovenești.

Comentarii