lukoil-banenr

Mai multe supercaruri exotice şi-au dat întâlnire în cadrul unui eveniment organizat în Marea Britanie în memoria lui Paul Walker. Printre acestea remarcabile s-au făcut două sportive, un Lamborghini Aventador dar şi un Nissan Skyline R33, ambele modificate de tunerul Kream Developments. 

Pilot Autoexpert

Într-un concurs organizat pentru cei mai „înflăcăraţi” împătimiţi de automobile cele două sportcar-uri s-au întrecut la scuipat flăcări pe ţeava de eşapament. Iar dacă despre Aventador ştim deja că are cu ce, fiind înzestrat cu un V12 de 6.5 litri volum, aspirat natural, atunci pe partea Nissan-ului lucrurile sunt puţin mai camuflate. Cert este un singur lucru, ambele maşini sunt echipate cu sisteme special concepute pentru a te impresiona cu focuri (nu de artificii).

Publicul şi-a votat rapid favoritul şi bineînţeles că şi noi, cei de la AutoExpert ne-am dat cu părerea pentru cel mai frumos sunet şi cele mai impresionante „aruncătoare de flăcări”, însă nu ne vom pronunţa în voce, ci vă vom lăsa pe voi, să ne spuneţi care v-a plăcut cel mai mult!

Comentarii