lukoil-banenr

Iată că nu întotdeauna, numărul cailor putere, garda la sol imensă, sau numărul roţilor cu tracţiune permanentă te pot salva de la situaţii de accident. Mai e nevoie şi de o doză bună de noroc, iar de experienţă şi skill-uri în ale şofatului nici nu mai vorbesc. Aparent, un element din cele menţionate mai sus i-a lipsit şoferului acestui uriaş Brabus G63 AMG 6×6, aşa cum buldozerul (îmi vine greu să îl numesc SUV) s-a răsturnat!

Pilot Autoexpert

Nu ştim care sunt cauzele incidentului surprins de o cameră de bord a unui alt conducător auto care circula pe străzile capitalei ruseşti Moscova. Cert este că acum, numărul acestor dinozauri de o rasă pură s-a redus cu un exemplar, să sperăm că doar temporar. Cel mai probabil că şoferul Brabus-ului a încercat să evite un automobil în calea sa, însă viteza excesivă (?) şi condiţiile meteo l-au împiedicat să facă acest lucru.

Amintim că sub capota acestui monstru este instalat un propulsor V8 de 5.5 litri, bi-turbo, care în configuraţia Brabus, dezvoltă în jur de 700 cai putere şi 960 Nm de cuplu motor. Viteza maximă abia dacă ajunge la limita de 160 de km/h, ceea ce mă face să cred că bărbatul aflat la volanul maşinii s-a comportat gentil cu acceleratorul. Totuşi, într-o zi cu ghinion, performanţele nu au avut nici un rol.

sursa: wcf.com

Comentarii