lukoil-banenr

Un concept Rolls Royce

Botezat Above Rubies, conceptul a fost desemnat câştigător în cadrul unui proiect iniţiat de Royal College of Art din Londra, unde tinerii designeri şi-au imaginat cum va arăta un model Rolls Royce în 2023.

Pilot Autoexpert

Creatorul studiului de design este Jan P Rosenthal, masterand la secţia Vehicle Design a Royal College of Art. Acesta a reuşit să îmbine caracterul sportiv al unui coupe în două uşi cu stilul exclusivist dar funcţional al unui SUV, păstrând în acelaşi timp liniile consacrate de design ale extravagantei mărci britanice.

Rezultatul obţinut este un Rolls Royce cu alură sportivă dar totuşi capabil să facă faţă unei expediţii prin deşert sau pe un drum dificil.Partea din faţă poartă amprenta tradiţională a lui Rolls Royce Phantom, conturată de grila impunătoare şi farurile subţiri şi alungite.

Habitaclul a fost amplasat spre partea din spate a maşinii, conferind un plus de dinamism şi agilitateaccentuate la rândul lor de liniile simple dar elegante de la nivelul caroseriei. Stopurile late şi forma spatelui aduc aminte de Bentley GT, conferind o senzaţie de confort şi siguranţă.

Pentru a face faţă condiţiilor vitrege de drum, Rolls Royce Above Rubies are o gardă la sol de 23,9 cm şi unampatament de 3,71 m, dimensiuni similare cu cele ale unui Range Rover.

Comentarii