lukoil-banenr

Alcoolul şi şofatul sunt două sintagme care nu ar trebui să îşi găsească vecinătatea în aceeaşi frază şi cu atât mai mult în acelaşi loc simultan, adică la volan! Statistica arată că în cele mai bune cazuri şoferii se aleg cu sancţiuni dacă sunt prinşi în stare de ebrietate la volan. Însă, sunt şi cazuri cu final mai puţin fericit, când se rulează cu viteză excesivă, într-un sportcar, sub influenţa alcoolului…

Pilot Autoexpert

Ne referim la un fotbalist rus, pe nume Andrei Yeshchenko, care a scăpat viu şi nevătămat după ce maşina în care se afla, un Nissan GT-R s-a izbit violent de un stâlp! Camerele de supraveghere instalate în oraşul Krasnodar au reuşit să fixeze şi viteza cu care se deplasa acesta, 170 km/h!

Deocamdată nu există date oficiale de anchetă care să confirme veridicitatea celor spuse, însă citaţi de portalului de ştiri rusesc LifeNews, martorii susţin că fotbalistul era aparent în stare de ebrietate! Andrei a plecat de sinestătător de la locul accidentului şi a refuzat alcotestul dar şi îngrijirile medicale.

Nissan-GT-R-Acc1

Nissan-GT-R-Acc2

Nissan-GT-R-Acc3

Nissan-GT-R-Acc4

Nissan-GT-R-Acc5

Nissan-GT-R-Acc6

Nissan-GT-R-Acc7

sursa: carscoops.com

Comentarii