lukoil-banenr

Credeai că un Lamborghini este construit doar pentru a defila pe şoselele exotice din marele oraşe ale lumii? Sau, în cel mai bun caz, pentru a devora kilometrii de asfalt pe un circuit închis? S-ar putea să înţelegi că ai greşit, însă abia după ce vei urmări videoclipul de mai jos.

Pilot Autoexpert

Dacă până acum, apogeul practicabilităţii unui Gallardo se traducea printr-o plimbare la shopping, iată că lucrurile se pot schimba dramatic, atunci când se schimbă şi vremea. Cum este cazul de mai jos, în care şoferul sportivei, pe semne aflat în mare grabă, ia în plin bazinul de apă format în urma inundaţiilor, cu acelaşi curaj cu care s-a aventurat şi proprietarul SUV-ului din banda alăturată.

Chiar dacă nivelul apei s-a ridicat de câteva ori puţin peste parbriz, acoperind în totalitate botul maşinii, bărbatul nu s-a pierdut cu firea şi a continuat să avanseze în trafic. Iar din ce putem vedea s-a descurcat destul de bine, mai ales că a scăpat cu maşina întreagă şi aparent nu a avut de suferit careva daune.

Comentarii