lukoil-banenr

Mercedes E-Class în caroseria W124 este probabil cel mai popular automobil de la noi din ţară produs de constructorul din Stuttgart. Acesta şi-a câştigat reputaţia unui automobil impecabil încă în anii ’90 şi reuşeşte să o păstreze până în ziua de azi.

Pilot Autoexpert

Lansat în anul 1984, acest model a adus o revoluţie adevărată pe piaţa sedanurilor datorită suspensiei revoluţionare multilink, motoarelor fiabile şi performante şi tehnologiilor de ultimă oră. Apropo sedanul se lăuda şi cu o variaţie largă de complectaţii. Acesta era propus cumpărătorilor în 18 motorizări atât pe benzină cât şi pe motorină, cu tracţiune spate sau integrală, în caroseriile sedan, break, cabriolet şi coupe.

Ştim cu siguranţă că au mai rămas o mulţime da fani ai acestui model, anume din acest motiv şi dorim astăzi să ne împărţim cu un exemplar superb de vânzare, pe care l-am găsit întâmplător pe un site de vânzări auto.

Acesta este un Mercedes E-Class (W124), produs în anul 1994, care numără 280.000 de kilometri la bord. Sedanul este echipat cu un motor turbo diesel extrem de fiabil şi econom de 2.5 litri volum, care cuplat la o cutie manuală cu cinci rapoarte livrează 126 CP şi 231 Nm cuplu motor.

Vânzătorul susţine că absolut toate piesele şi elementele automobilului sunt originale şi se află într-o stare impecabilă. Ba mai mult, sedanul legendar se prezintă şi cu o mulţime de opţiuni şi funcţii cum ar închidere centralizată, dublu climatronic, geamuri electrice, oglinzi retrovizoare electrice cu încălzire, Airbag, ABS, antenă telescopică, cotieră faţă şi spate, proiectoare ceaţă şi probabil cea mai de preţ opţiune, scaunele din faţă cu reglaj electric.

Caroseria nu are nici urmă de rugină iar vopseaua este intactă, fapt de care puteţi să vă convingeţi în imaginile de mai jos. Unicul lucru care ar putea să vă oprească să cumpăraţi imediat acest automobil extraordinar, este preţul său de 10.000 euro.

Noi nu ne apucăm să judecăm preţul afişat, dar vă lăsăm pe voi să ne spuneţi în comentarii dacă această maşină impecabilă dar care deja a atins vârsta de 23 de ani, merită aceşti bani.

 

Comentarii