lukoil-banenr

Se pare că răspunsul la această întrebare este unul singur, „DA”. Vestea mare a fost făcută cunoscută publicului zilele trecute, iar astfel noul prezentator al emisiunii Top Gear va fi nimeni altul decât Chris Evans. În prezent cunoscut pentru R2 Breakfast Show, difuzată pe BBC, Chris este şi un mare pasionat dar şi colecţionar de automobile din Marea Britanie!

Pilot Autoexpert

În vârstă de 49 de ani, Chris şi-a început cariera în anii ’80, iar de atunci şi până astăzi a reuşit să îşi atribuie şi titlul de unul dintre cei mai bogaţi colecţionari de maşini din Anglia. În garajul acestuia poate fi găsit un Ferrari 250 GTO în valoare de 12 milioane de dolari, sau un alt Ferrari 250 California GT Spider, care ar costa în jur de 6 milioane. Nu mai precizăm că este printre puţinii proprietari din lume al unui Ferrari LaFerrari!

Aşadar, împătimiţii de automobile dar şi fanii show-ului Top Gear vor putea urmări în viitorul apropiat, noi episoade din cel mai popular show automobilistic din lume, alături de Chris Evans.

Comentarii