lukoil-banenr

Un motociclist, angajat al unei agenții de pază privată a fost implicat într-un accident rutier, fiind lovit de un automobil. Accidentul a avut loc în această după-amiază, la intrarea de pe viaduct, iar un martor ocular ne-a expediat pozele la adresa redacţiei.

Pilot Autoexpert

Impactul a avut loc între o motocicletă de model Kawasaki, care aparține agenției de pază GSS Securitate și un automobil de model Skoda. Preliminar vinovat de accident se face șoferul automobilului Skoda, care a virat fără a se asigura iar astfel motociclistul nu a reuşit să evite coliziunea.

12077123_964246180280176_2018615812_n

 

Momentul accidentului a fost surprins de un șofer implicat în trafic, care a trimis imaginile pe adresa electronică a redacției Autoexpert.md. Din imagini se vede cum automobilul Skoda a rămas pe carosabil, cu ușa din dreapta avariată, dar și motocicleta răsturnată pe trotuar.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a declarat pentru Autoexpert.md că oamenii legii investighează, iar şoferul vinovat riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1000 de lei și 6 puncte de penalizare.

Statisticile Inspectoratului Naţional de Patrulare arată că, de la începutul anului, pe teritoriul țării, s-au produs 123 de accidente rutiere din vina motocicliștilor, soldate cu 19 persoane decedate și altele 131, traumatizate.

Comentarii