lukoil-banenr

Agenții rutieri de la Inspectoratul Național de Patrulare continuă lupta cu șoferii pe două roți. Mai nou acești îi scot de pe traseu într-un mod absolut agresiv. Cel puțin așa susține un utilizator de facebook pe pagina sa de profil. Mai mult ca atât acesta a făcut publică și o imagine de la fața locului.

Pilot Autoexpert

Potrivit autorului fotografiei, incidentul ar fi avut loc ieri, 19 iulie, în jurul orei 20:00, pe șoseaua Balcani, când un motociclist a fost „scos” forțat de pe traseu. Din imaginile surprinse la fața locului se vede cum o motocicletă este la pământ pe marginea carosabilului iar un echipaj al INP se află alături. Am încercat să aflăm mai multe detalii despre acest incident de la Direcția de poliție a municipiului Chișinău.

Svetlana Scripnic, ofițerul de presă din cadrul Direcției sus menționate, susține că nu a fost înregistrat nici un accident cu implicarea unui motociclist și ne-a direcționat la INP. Contactată telefonic, Uliana Catan, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, a declarat pentru Autoexpert.md că, conducerea subdiviziunii MAI este la curent cu acest incident. A fost inițiată o anchetă internă în legătură cu acest caz iar după finalizarea acesteia instituția va veni cu mai multe detalii.

Comentarii