lukoil-banenr

O tânără de 26 de ani a decedat iar o altă persoană a avut nevoie de ajutorul echipei de descarcerare, după ce automobilul în care se aflau, un BMW Seria 3 cu numere de înmatriculare străine, a ieșit de pe traseu și s-a lovit într-un copac.

Pilot Autoexpert

Accidentul a avut loc în dimineaţa zilei de duminică, 12 iulie, în jurul orei 07:00, în apropiere de drumul de ocolire a municipiului Bălti, traseul 14, în apropiere de satul Dobrogea, raionul Sîngerei, kilometrul trei. La fața locului au fost îndreptate două echipaje SMURD și un echipaj al salvatorilor. Ajunşi în teren, salvatorii au depistat un automobilul, în care se aflau 2 tinere , încarcerate între fiarele mașinii.

Imediat s-a stabilit că o femeie şi un bărbat, ambii în vârstă de 25 de ani sunt încă în viața, iar cealaltă de 26 de ani a decedat pe loc în urma impactului. Supravieţuitorii au fost transportaţi de urgenţă la spital cu diferite traumatisme. Din primele informații se cunoaște că automobilul BMW, în care se aflau trei persoane, a ieșit de pe traseu și s-a izbit într-un copac. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite de către organele de drept.

Salvatorii îndeamnă cetățenii să dea dovadă de prudență la volan, pentru a evita situațiile excepționale, cu pierderi de vieți.

Comentarii