lukoil-banenr

Un nou automobil Toyota va fi produs la o fabrică Mazda

Automobilul de clasă mică marca Toyota, va avea la bază modelul Mazda2 şi va intra în producţie în vara anului 2015, fiind produs în aproximativ 50.000 de unităţi pe an, urmând să fie vândut prin intermediul reprezentanţelor Toyota.

Pilot Autoexpert

Uzina Mazda din Mexic va începe producţia de autoturisme în anul fiscal 2013 (care se va incheia în martie 2014). Toyota va investi în echipamente de producţie şi costuri de dezvoltare pentru modelul propriu, precum şi în costurile atrase de creşterea capacităţii de producţie a fabricii.

Prin intermediul acestei înţelegeri, Toyota ţinteşte să-şi consolideze gama de modele din America de Nord, iar compania Mazda are ca obiectiv creşterea eficienţei producţiei şi a profitabilităţii.

Fabrica Mazda Mexic, situată în oraşul Salamanca, Statul Guanajuato, Mexic, e denumită “Mazda Motor Manufacturing de Mexico S.A. de C.V.”. La această fabrică, cu capacitatea anuală de producţie egală cu 140 mii de unităţi, vor lucra aproximativ 3000 de angajaţi care vor asambla automobilele Mazda2 şi Mazda3.

Comentarii