lukoil-banenr

Audi stârneşte noi semne de întrebare cu o limuzină mai puţin obişnuită pentru gama producătorului german. Ceea ce vedeţi aici este într-adevăr un A8 cu şase portiere, însă nu pare a fi unul modificat de vreo companie specializată ci mai degrabă un produs autohton din Ingolstadt. Dovadă sunt plăcuţele de înmatriculare folosite de constructor pe maşinile de test!

Pilot Autoexpert

Iar aici iau sfârşit toate presupunerile aşa cum nu există nici o informaţie oficială în acest sens care să confirme un nou proiect, ori, cel puţin să infirme zvonurile. În continuare, putem doar să dăm frâu liber imaginaţiei şi să ne alegem varianta care ne convine mai mult. Fie este un model executat la comandă pentru conducerea ţării, fie, este o imitaţie, un prototip pe baza căruia se colectează informaţii preţioase pentru ca ulterior să fie folosite la construcţia unui nou model.

Sunt prea puţine şansele ca Audi să atenteze la supremaţia lui Mercedes-Maybach, însă ceva nici nu poţi nega implicaţia inginerilor într-un nou proiect foarte şi foarte intrigant. Rămâne de văzut dacă acesta va avea continuitate!

Audi-AA8-Limo-Six-1

Audi-AA8-Limo-Six-2

Audi-AA8-Limo-Six-3

Audi-AA8-Limo-Six-4

sursa: carscoops.com

Comentarii