lukoil-banenr

Un nou record pentru Lamborghini

În luna iulie a anului trecut, Lamborghini anunţa că a produs exemplarul Aventador cu numărul 1000 – o valoare la care predecesorul, supercarul Murcielago, a ajuns doar după 29 de luni după ce a fost dat startul producţiei.

Pilot Autoexpert

Săptămâna aceasta, la aproape doi ani de la debutul pe piaţă, Aventador bifează un nou record – 2000 de unităţi au luat naştere la SantAgata Bolognese, făcând din vârful de gamă al italienilor cel mai popular model din istorie. Lui Murcielago i-au trebuit patru ani şi jumătate pentru a ajunge la acest număr de comenzi.

Această creştere e motivată parţial de faptul că, la uzina italiană, cadenţa a crescut de la 4.5 unităţi pe zi, în vara anului trecut, la cinci exemplare în prezent.

2000 de exemplare de Lamborghini Aventador au fost produse până în prezent.

Exemplarul Aventador cu numărul 2000 va fi livrat în Statele Unite, unde este aşteptat de un oficial al companiei americane AT&T. Acesta este un fan Lamborghini, posesor deja al unui Gallardo LP570-2.

Referitor la viitorul apropiat, evoluţia pozitivă a vânzărilor are mai multe cauze de a se menţine: Aventador Roadster, varianta decapotabilă a supercarului, a depăşit deja aşteptările în materie de comenzi, ambele modele Aventador reuşind să aibă şi o listă de cereri care depăşeşte producţia pe un an.

Comentarii