lukoil-banenr

Cehii ne pregătesc pentru o nouă „revoluţie”! Despre acest lucru ne vorbeşte designul noului model Skoda Superb, care potrivit reprezentanţilor oficiali ai companiei este mai mult decât revoluţionar!

FLYONE

Conceptul diferă puţin de ce am văzut pînă acum pe show car-ul VisionC şi chiar arată mai bine. Maşina adoptă un stil mult mai sport şi mai dinamic, iar designul final este completat de o eleganţă modestă. Posteriorul noului Superb a devenit mult mai atractiv şi mai bine proporţionat iar blocurile optice unghiulare subliniază pretenţiile de maşină sofisticată.

diselok

Skoda-Superb-1

Nu avem poze la interior însă oficialii susţin că şi spaţiul dedicat pasagerilor a crescut ca efect al designului exterior! Modelul este construit pe platforma MQB a celor de la Volkswagen însă va suferi o alungire a ampatamentului, pentru a garanta acea atmosfera unică, caracteristică unei limuzine.

În ce priveşte gama de motorizări aceasta se pare că va fi preluată de pe noul Volkswagen Passat. Propulsoarele vor putea fi cuplate atât la cutia de viteze manuală cât şi cu transmisia automată cu dublu-ambreiaj DSG. Noua Skoda Superb va debuta la Praga, undeva pe la mijlocul lunii Februarie a anului viitor 2015, după care va putea fi văzută şi la Salonul Auto de la Geneva.

Comentarii