lukoil-banenr

Caz ieşit din comun în capitala României, unde un poliţist, care conducea o motocicletă de serviciu, a decedat după ce a încercat să ocolească o groapă de pe carosabil. Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 19:00, pe bulevardul Ştirbei Vodă din oraşul Bucureşti.

Pilot Autoexpert

Presa de peste Prut scrie că polițistul se afla în misiune, fluidiza traficul pentru ca o coloana oficială să treacă mai uşor prin aglomerație. Din cauza ploii, motociclistul nu a reuşit să frâneze, şi a intrat prin gardurile care semnalizau niște gropi din șosea, la care se efectuau lucrări de reparații la rețeaua de gaze. Din nefericire, din cauza loviturilor grave la cap dar şi coloană, survenite în urma incidentului, agentul de poliţie a decedat. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator la faţa locului de către echipajele de descarcerare şi ambulanţă şi transportat de urgenţă la spital, unde s-a stins din viaţă…

Oamenii legii au deschis o anchetă de serviciu în acest sens și urmează să stabilească toate circumstanţele în care a decedat poliţistul. Dar, aşa cum susţin şi colegii din România, cel mai probabil că vinovat va fi însuşi defunctul, pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, adică ploaie, asfalt alunecos, aglomeraţie, etc…”

Nu, nu poliţistul este de vină în acest caz. Şi nici firma care făcea lucrările, gropile fiind semnalizate. Ci mizerabilul de politician, oricare ar fi el, care a cerut să fie escortat şi să aibă cale liberă prin aglomeraţia capitalei la ora de vârf”, scrie autorul postării pe 4tuning.ro.

Nici la noi în ţară lucrurile nu sunt mai strălucite, iar de acest lucru se conving şoferii de fiecare dată când condiţiile meteo se „strică”. Iar seara zilei de ieri, 20 octombrie ne-a confirmat acest lucru. Iluminare stradală foarte proastă, bliţuri care te orbesc la camerele de supraveghere video şi gropi una lângă alta, toate transformate în mini bazine de apă vie. Ca să nu mai zic de străzi inundate şi pietoni scăldaţi în şuvoaile de apă lansate de automobilele din trafic.

sursa: 4tuning.ro

 

 

Comentarii