lukoil-banenr

Caz ieșit din comun în Federația Rusă. Un cetățean a dat în judecată compania producătoare de automobile Hyundai și cere instanței de judecată să interzică importul de astfel de automobile în țară.

Pilot Autoexpert

Instanța de judecată din orașul Rostov-pe-Don se va pronunța în cazul lui Vladimir Kulakov proprietarul unui Hyundai i40, care cere 100 de milioane de ruble de la producătorul sud coreean pentru repararea prejudiciului moral, dar și interzicerea importului automobilelor Hyundai în Federația Rusă

Procesul de judecată a fost intentat acum două luni, după ce Kulakov susține că și-ar fi cumpărat un sedan de model Hyundai i40, care a avut un bruiaj de direcție în timp ce conducea, lucru care a dus la crearea unor situații periculoase care i-au pus în pericol viața sa și a pasagerilor săi – soția și cei doi copii.

Inculpatul din proces nu este compania mama, ”Hyundai Motor Company”, dar importatorul acestor automobile în Russia, „Hyundai Motor CSI” și uzina ”Auto Kaliningrad” SRL care s-ar ocupa de asamblarea acestor automobilelor în Rusia.

Comentarii