lukoil-banenr

Neatenția și iresponsabilitatea unui șofer din capitală l-ar fi putut costa foarte mult. Acesta a uitat să decupleze furtunul de la o stație de alimentare cu gaz, după ce și-a alimentat automobilul!

Pilot Autoexpert

Momentul a fost surprins de un martor ocular care a postat imaginile pe o rețea de socializare. Din imagine se vede cum angajații stației de alimentare se i-au nervoși după un automobil de model VOLVO 850, din urma căruia atârnă furtunul de la o coloană de alimentare cu gaz. Din fericire posibila tragedie nu s-a produs și nu a fost nevoie de intervenția echipelor pentru situații excepționale.

Diana Țurcan, ofițerul de presă al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale, a comunicat pentru Autoexpert.md că pompierii nu au fost chemați la fața locului. Dar a existat rsicul de a fi creată o situație excepțională „În acest sens pompierii avertizează că șoferii trebuie să dea dovadă de prudență maximă când își alimentează automobilele. Să tragă atenție la toate regulile, iar când pornesc să iasă din stații să se asigure că furtunul este deconectat și capacul rezervorului închis. Astfel vor fi evitate cazurile excepționale,” a mai precizat Țurcan.

Se pare că administrația stației PECO s-a înțeles pe cale amaiabilă cu șoferul automobilului VOLVO 850, deoarece poliția nu a fost sesizată. Contactată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, a comunicat pentru Autexpert.md că la inspectoratele de poliție din sectoarele capitalei nu a fost înregistrată nicio plângere în acest sens. Cel mai probabil administrația stației PECO a ajuns la un numitor comun cu șoferul la fața locului, a mai precizat Stati.

11874029_551614111653351_1441480155_n

foto: smotra

Comentarii