lukoil-banenr

SUA este cunoscută ca fiind ţara tuturor posibilităţilor iar Rusia, ţara unde totul este posibil. Ai putea spune că este una şi aceeaşi, doar că în videoclipul de mai jos, veţi vedea o situaţie care doar în FR are loc să se întâmple şi nu în oricare altă ţară democrată (Moldova fiind excepţie). 

Pilot Autoexpert

O zi obişnuită pentru un şofer de ambulanţă începe cu o…urgenţă. Indiferent că se află în drum spre pacient sau spre spital, bărbaţii din spatele volanului sunt tot timpul în alertă. Iată de ce, legea i-a împuternicit cu drepturi speciale printre conducătorii auto, atunci când se află în misiune şi i-au echipat cu semnale sonore dar şi luminoase. Toate acestea s-au făcut cu singur scop, pentru a salva vieţile oamenilor.

Însă, atunci când nici sirena nu este pusă în funcţiune şi nici luminile speciale, ambulanţele se transformă în maşini „simple” care se supun regulamentului circulaţiei rutiere fără nici o excepţie. Şoferul ambulanţei din imagini a uitat despre acest lucru, motiv pentru care un alt conducător auto la volanul unui BMW M6 Coupe s-a grăbit să îi amintească „regula”.

Cel din urmă s-a arătat iritat de faptul că ambulanţa circula cu viteza redusă pe prima bandă pe o autostradă din apropierea oraşului Zelenograd. Iar aşa cum prima bandă este destinată doar pentru depăşiri, şoferul M6-lui a zis că este cazul să îi dea o lecţie. Ce a urmat vedeţi în imaginile de mai jos.

Comentarii