lukoil-banenr

Un nou caz revoltător a stârnit un val de nemulţumiri în rândul locuitorilor capitalei. Recent, pe mai multe reţele de socializare, au fost postate imagini video cu un şofer care ignoră culorea roşie a semaforului şi conducându-se doar de săgeata verde, agaţă un pieton cu automobilul său! Şi de parcă nu ar fi fost deajuns, şoferul coboarăm din maşina sa şi îl ia la pumni şi picioar pe bărbatul care traversa strada.

Pilot Autoexpert

Din videoclipul de mai jos se vede clar cum SUV-ul de Toyota Land Cruiser Prado, ajuns în intersecţia străzilor Bucureşti cu Puşkin, se grăbeşte să vireze la dreapta, fără a se asigura dacă nu taie calea vreunui pieton. Ceea ce a urmat însă, vedeţi în imaginile de mai jos, filmate de care de bord al unui automobil aflat chiar în spatele SUV-ului

În speranţa că autorităţile vor lua măsurile necesare, postarea a fost rapid răspândită pe paginile de internet, iar cetăţenii cer ca şoferul nesimţit să fie tras la răspundere. Mai ales că, din ce se cunoaşte, intersecţia dată este monitorizată de camerele video de supraveghere ale CUMTR!

Comentarii