lukoil-banenr

Un tuner oferă jante de 22 inch pentru Skoda Yeti

Delta 4×4, specialişti germani în off-road, au anunţat un pachet neobişnuit pentru Skoda Yeti. În loc de o conversie care să-i mărească capacităţile pe teren accidentat ale acestui model, cei de la Delta 4×4 oferă un set de jante din aliaj de 22 inch pentru Yeti. Ideea întregului pachet a pornit de la o clientă, care a dorit jante mai mari decât cele ale soţului său, care conduce un Audi Q7 echipat cu jante de 20 inch. Conversia include o suspensie cu garda la sol mărită la 21 centimetri, pentru a face loc noilor jante şi un set de ornamente metalice pentru partea inferioară a caroseriei.

Pilot Autoexpert

Doar jantele de 22 de inch costă 3.700 de euro, spun olandezii de la AutoWeek, fără să mai includem noua suspensie a lui Yeti. Pachetul de tuning excentric aplicat lui Yeti mai include un set de ornamente metalice pentru pragurile laterale şi un bullbar frontal. În standard, Skoda Yeti este oferită alături de jante din aliaj de 16 inch, fiind oferite şi jante de 17 inch pentru unele versiuni.

Skoda Yeti a fost prezentată recent într-o reclamă cu titul „Czech Coast Customs”, care ironiza celebrul serial MTV „Pimp My Ride”. Emisiunea prezentată de rapperul Xzibit viza modificarea gratuită a unui automobil vechi după preferinţele câştigătorului. În cazul spotului „Czech Coast Customs”, subiectul primeşte un Skoda Yeti în locul vehicului său automobil.

Comentarii