lukoil-banenr

Un tuning de 100.000 de euro pentru Mercedes-Benz SLS AMG

Proiectul Mcchip MC700 are la bază reincarnarea legendarului Gullwing, modelul Mercedes-Benz SLS AMG. Lansată în cursul anului 2010, gama de modele Mercedes SLS AMG a atins apogeul atunci când constructorul din Stuttgart a dezvăluit versiunea Black Series, care promite să pună la dispoziţia proprietarilor săi 631 de cai putere şi 635 Nm.

Pilot Autoexpert

Proprietarilor unui exemplar standard care visează la un plus de performanţă, germanii de la Mcchip sunt gata să le ofere soluţia ideală – un sistem de supraalimentare, un soft Stage 3 şi un sistem de evacuare Capristo, astfel propulsorul V8 de 6.208 centimetri cubi ajunge să dezvolte aproximativ 680 de cai putere şi 770 Newton-Metri, ce reprezintă un plus de 109 CP şi 120 Nm. Celebra companie de tuning din Mechernich este dispusă să ofere şi un al doilea nivel de îmbunătăţire, compus din modificări capabile să urce valorile maxime până la 706 cai putere şi 793 Nm.

Performanţele rezultate nu au fost anunţate, dar celor care doresc să aplice pentru respectivul pachet de performanţe, Mcchip le va cere un total de 69.900 euro pentru primul caz, la care se adaugă alţi 9.099 de euro pentru a aduce supercarul german la nivelul maxim de performanţă, pus la dispoziţie de compania de tuning din Mechernich.

Posesorii modelului Mercedes-Benz SLS AMG mai pot opta şi pentru un şasiu sport, controlat prin acţionarea unor comenzi montate la nivelul consolei centrale – modificare disponibilă contra sumei de 12.999 euro, lista modificărilor încheindu-se cu folia mată instalată la nivelul caroseriei, pentru care se cer modeştii 5.999 euro.

Comentarii