lukoil-banenr

Dealer-ul Century West BMW, situat în orașul Los Angeles, a scos la vânzare un model unic M3 în versiunea 30 Years American Edition. Vehiculul de performanță a fost asamblat într-un singur exemplar, cu ocazia aniversării a 30 de ani de prezență pe piața americană a modelului.

Pilot Autoexpert

Pentru prima dată această versiune a fost prezentată în cadrul expoziției SEMA în octombrie 2017. Aceasta se diferă de un M3 standard printr-o culoare specială Frozen Red II, care aduce aminte de nuanța folosită pe modelele Seria 3 construite în anii 1980. La fel automobilul se laudă cu o suspensie reglabilă și un set de jante cu diamterul de 19 inch pe puntea din față și 20 de inch pe axa spate.

Totodată BMW M3 30 Years American Edition, include in lista de dotări pachetul special Competition Package, discuri de frână carbon ceramice, body kit aerodinamic M Performance, un sistem de evacuare modificar cu toba de eșapament confecționată din titan și un eleron din fibră de carbon pe capota portbagajului.

Sub capotă sedanul sport ascunde un propulsor Twin-turbo de 3.0 litri volum, care cuplat la o cutie mecanică cu șase trepte livrează 430 de cai putere. Accelerația vehiculului unic de performanță de la 0-100 km/h durează doar 4 secunde.

Dealerul planifică să vândă acest BMW M3 30 Years American Edition, contra sumei de 130.100 de dolari SUA, adică de două ori mai scump decât un M3 standard.

Comentarii