lukoil-banenr

O situație mai puțin dorită în trafic, a avut loc pe strada Nicolae H. Costin din capitală. Înregistrarea de la bordul mașinii a ajuns publicată pe grupul Город без маршруток! Водители помогают пешеходам, unde comentatorii s-au împărțit în două tabere.

Pilot Autoexpert

Imediat după ce veți urmări videoclipul de mai jos, o să și înțelegeți despre ce merge vorba. Respectând ultimile tendințe în spațiul virtual, majoritatea s-au grăbit să se dea cu părerea. O bună parte dintre internauți, i-au sărit în cap femeiei, care a lăsat copilul să alerge pe trecerea de pietoni (?). Fapt greu de probat, dar și de contestat.

Alții au lăudat șoferul, care, cică a avut o reacție promptă. Calitate de apreciat, bineînțeles. Problema însă, credem noi, este dincolo de asta. Problema e în ”opriți la zebră”. Problema e în faptul că nu își asumă nici o responsabilitate șoferul de maxi-taxi. Problema e și în șoferul lăudat, care în loc să oprească definitiv, când mai devreme o doamnă traversa doamna, a preferat doar să încetinească, ca nu cumva să piardă timp prețios de 30 de secunde!

30 de secunde, care l-ar fi putut costa ani de pușcărie și era deja subiectul unei tragedii…

Ещё один седой волос на моей голове…

Опубликовано Дмитрием Олеговичем Понедельник, 9 июля 2018 г.

Comentarii