lukoil-banenr

Este vorba despre compania Elita-5, cunoscută ca fiind unul dintre cei mai mari comercianţi de automobile noi. Din cauza unor datorii nerambursate, în valoare de peste 100 milioane de lei, contractate de la Moldincondbank, Curtea de Apel a emis decizia de a declara insolvenţa companiei. 

Pilot Autoexpert

Conducerea băncii a scos deja la vânzare centrul auto specializat în comercializarea şi reparaţia automobilelor de pe bulevardul Dacia. Deocamdată însă, nu au fost anunţate preţul pentru imobilul de circa 6.900 metri patraţi şi nici pentru terenul de 1.1 hectare.

Centrul Elita-5-Auto este, sau mai bine zis a fost deja reprezentantul oficial al unor mărci de automobile ca Mitsubishi (astăzi deja trecut la AutoSpace S.R.L.), Honda, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional, dar şi Jeep în Republica Moldova, face parte din grupul Elita 5, cu afaceri în domeniul imobiliar, construcţii, auto, centre comerciale şi de distracţii şi care era deţinut de Alexandru Pincevschi, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Moldova, care este şi preşedinte al Asociaţiei Organizaţiilor şi Comunităţilor Evreieşti din Moldova.

sursa: mold-street.com

Comentarii