lukoil-banenr

Range Rover Velar este cel mai proaspăt lansat SUV din gama producătorului britanic de automobile şi care iată că, a stârnit deja interesul caselor de tuning. Un prim proiect pe baza acestuia au prezentat Urban Automotive.

Pilot Autoexpert

La ei acasă, britanicii se simt mai în largul lor pentru a-şi testa ideile. Ceea ce au şi făcut specialiştii Urban Automotive, devenind primii din industrie care să lanseze un kit de personalizare pentru Range Rover Velar. Iar din agresiv, SUV-ul a devenit şi mai agresiv. Designerii i-au înlocuit barele faţă şi spate, cu unele lucrate din fibră de cabron, au adăugat şi o extensie pentru spoilerul faţă, difuzor pentru bara spate, noi lumini LED şi o evacuare din aluminiu cu patru finale masive.

Caroseria a primit o nuanţă de negru mat, care să îi accentuieze personalitatea sumbră şi autoritară, dar care este pusă totuşi în lumină de câteva elemente lucioase. Cireaşa de pe tort, jantele, de 23 de inch în diametru te pot lăsa cu adevărat, fără cuvinte.

Urban Automotive a precizat că acest tratament va fi disponibil doar pentru maşinile echipate cu motoare pe benzină şi că 14 clienţi s-au grăbit deja să îşi rezerveze o asemenea modificare de stil. Ce-i drept, aceştia vor avea de aşteptat până în luna noiembrie, când vor fi onorate primile comenzi.

Comentarii