lukoil-banenr

Cu toţii îl cunoaşteţi pe Bob Marley, omul-reggae care a adus lumii un nou stil de muzică dar şi o întreagă filosofie, dar puţini ştiu (probabil) că artistul avea şi un automobil, un vehicul de teren Land Rover Series III. Odată cu trecerea în nefiinţă a lui Bob Marley, maşina a fost abandonată însă de curând, muzeul din Kingston a pus mâna pe el şi i-a dat o viaţă nouă. 

FLYONE

Vreme de mai bine de 30 de ani, vehiculul a rămas să zacă în apropierea casei unde a locuit Bob Marley, care astăzi este deja un muzeu şi un loc sacru pentru adepţii şi fanii muzicii reggae. Chiar dacă modelul britanicilor este recunoscut ca fiind foarte rezistent şi robust, totuşi timpul şi-a făcut datoria iar în rezultat lucrările de restaurare a maşinii au durat mai bine de doi ani. De recondiţionarea maşinii s-au ocupat cei de la ATL Automotive şi ITC, sub patronajul celor de la Sandals Resorts International.

diselok

În ciuda volumului enorm de lucru, specialiştii au reuşit să finiseze lucrările chiar în pragul aniversării a 70 de ani de la data naşterii celebrului Bob Marley!

heres-the-story-of-how-bob-marleys-1977-series-iii-land-rover-was-restored-video_7

heres-the-story-of-how-bob-marleys-1977-series-iii-land-rover-was-restored-video_5

heres-the-story-of-how-bob-marleys-1977-series-iii-land-rover-was-restored-video_4

heres-the-story-of-how-bob-marleys-1977-series-iii-land-rover-was-restored-video_3

heres-the-story-of-how-bob-marleys-1977-series-iii-land-rover-was-restored-video_2

heres-the-story-of-how-bob-marleys-1977-series-iii-land-rover-was-restored-video_1

 

Comentarii