lukoil-banenr

Urmașul lui Hyundai Santa Fe

Hyundai ix45 se vrea a fi succesorul lui Santa Fe. Defapt, pentru cei din SUA, se va comercializa în continuare sub același nume. Până acum doar două poze au apărut cu noul Hyundai ix45, suficiente totuși pentru a ne face o primă impresie.

Pilot Autoexpert

Sumar vorbind, modelul împrumută trăsături de la “frații mai mici” i30 și i40. Fiind considerat mai degrabă un model nou și nu un facelift, diferențele față de Santa Fe sunt notabile. O primă diferență ar fi grilă centrală care acum este hexagonală și are ornamente cromatice. Proiectoarele diferă și ele față de modelul actual. Capătă o formă nouă și, la fel ca farurile, par a fi dotate cu LED-uri. Privit din spate, ix45 ne duce cu gândul la unele modele care poartă sigla Audi, anumite persoane putând să jure că stopurile, dotate și ele cu LED, nu sunt chiar autentice. Tot din poza cu posteriorul Hyundai-ului, se pare că noul model va avea un supliment de 2 locuri, însumând astfel o capacitate de 7 persoane.

Ca motorizări nu se știe deocamdată nimic concret, dar se preconizează că Hyundai va echipa modelele atât cu motare V6, cât și cu 4 cilindri în linie, disponibile pe benzină și motorină.

Rămâne așadar ca pănâ în aprilie atunci când are loc lansarea oficială, sau până la apariția următoarelor poze, să ne construim imaginea noului ix45 pe baza acestor fotografii.

Comentarii