lukoil-banenr

Următorul VW Phaeton va dicta noul limbaj de design al mărcii germane

Volkswagen Phaeton va primi o nouă generaţie în anul 2015 şi va influenţa aspectul viitoarelor modele care vor fi lansate după el. Decizia îi aparţine lui Klaus Bischoff, şeful departamentului de design de la Volkswagen, care consideră că ideea de a influenţa întreaga gamă după trăsăturile lui Golf a fost o greşeală. Astfel, Bischoff consideră că soluţia pentru viitor este o altă abordare, care vizează desenarea viitoarelor modele după trăsăturile prezentate de noul Phaeton.

Pilot Autoexpert

„Vârful gamei, Phaeton, ar trebui să fie un produs care să dicteze aspectul celorlaltor modele, nu invers. Va fi un aspect specific pentru berline, unul pentru SUV-uri, unul pentru monovolume şi unul pentru hatchback-uri.”, a explicat Klaus Bischoff într-un interviu acordat publicaţiei AutoExpress.

De asemenea, Bischoff promite că viitoarele modele Volkswagen vor fi mai „cool”, direcţie diferită de cea anunţată anterior de şeful său, Walter de Silva. Recent, Walter de Silva, şeful de design al întregului concern Volkswagen, a făcut o serie de declaraţii în care anunţa o preferinţă pentru design-ul conservator al viitoarelor modele, în locul unui design extravagant, care ar putea să nu fie la fel de atractiv odată cu trecerea anilor.

Comentarii