lukoil-banenr

Uzina VAZ a început producţia modelului Lada Priora Coupe

Pilot Autoexpert

Ieri uzina din Togliatti a început producţia de serie limitată a modelului Lada Priora Coupe. După cum anunţă serviciul de presă a producătorului rus, hatchback-ul cu trei uşi a primit mai mult de 150 piese originale – aripile spate, componente din carcasa caroseriei, uşile faţă, acoperişul, geamurile laterale şi luneta, jantele şi altele. Scaunele faţă au devenit pliabile şi au acum o carcasă ranforsată.
Înainte de lansarea în producţie, maşina a trecut cu succes toate testele de stat obligatorii pentru certificare. Crash-testele efectuate (lovitura frontală, laterală şi în spate) au demonstrat că Lada Priora Coupe respectă strict legislaţia Rusiei în acest domeniu.
Lada Priora Coupe vine să înlocuiască vechiul model în trei uşi, bazat pe Lada 112. Faţă de acesta, Priora Coupe se deosebeşte prin habitaclul mai confortabil, motor mai puternic şi opţiuni mai multe. În completarea de bază intră aerul condiţionat, parktronic, sistem ABS, air-bag-uri pentu şofer şi pasager, centuri cu pretensiune, scaune încălzite, etc.  Preţul recomandat în Rusia este de 8900 euro.

 

Comentarii