lukoil-banenr

Cel mai în trend bărbat moldovean al momentului, Valeriu Guțu este și un împătimit al mașinilor. Pentru că este expert în ceea ce face, atunci când vine acasă, apelează la serviciile celui mai expert Rent A Car, AutoExpert, ca să aibă la îndemână un mijloc de transport de alergat prin oraș și în afara lui – nou, elegant, performant și comod.

FLYONE

10743355_952225214792531_912317458_n

diselok

Astfel, aflăm de la Mister World Moldova, Valeriu Guţu, care sunt preferinţele sale în materie de mașini, la câți căluţi se orientează și de ce culoare urmează să fie interiorul maşinii sale. Şi da, pe când o mașină a lui, proprie?…

Ești client permanent Rent A Car AutoExpert atunci când vii pe acasă. Pe când vei merge cu maşina ta proprie?

La moment, nu cred că am nevoie de o maşină a mea, proprie. Programul meu mă duce, practic, în fiecare săptămână, în altă țară: azi la New York, mâine la Moscova…

Pe unde merg şi am posibilitatea, neapărat testez maşini, le cunosc capacităţile şi exploatez potenţialul. Iar pentru folosire zilnică, ca să mă deplasez sau ca să cunosc oraşul în care mă aflu, le închiriez.

Așa cum fac atunci când mă aflu la Chișinău, la AuroExpert Rent A Car.

10744737_952225141459205_1186473487_n

Ce fel de maşini preferi să închiriezi?

Depinde şi de țara în care mă aflu. La noi, în Moscova, prefer mașinile mai mari, SUV-uri. În Europa, dimpotrivă, mai mici, ca să aibă mai multe şanse în traficul aglomerat.

La fel, maşinile mari sunt pentru America, Asia…

Dacă tot vorbim de maşinile mari, Toyota Tundra ai apucat-o?

Nu, nu am avut așa ocazie, dar nici dorință mare, recunosc. Sunt maşini mai practice, pentru mine, cel puțin. Deși am înțeles că în “state” e foarte popular.

Ca să înţeleagă lumea de ce călătoreşti atât de mult, trebuie să ştie mai întâi, cu ce te ocupi.

Genul activităţii mele iniţiale – modeling, de acum trei ani, ceea ce înseamnă castinguri, sesiuni foto, defilări, publicitate. Acum sunt implicat și în alte proiecte pe lângă modeling, care mă scot în față mai tare – încerc să mă concentrez pe fitness, am și câteva aplicații personale, metode proprii, brevetate, de antrenament, pe care doritorii le pot accesa pe net sau telefoane, contra plată – “Max fitness” și „6 Pack Abs by Valerio Gucii”.

Sunt idei în care se îmbină ambele direcții, și de modeling, și de fitness. Plus că am acumulat o experiență bogată care îmi permite să-mi dezvolt propriile idei, care au contribuit la numele meu internațional format deja și statutul financiar.

Ne întoarcem la maşini: într-un fel, se pare că le foloseşti şi în scopuri profesionale, nu doar te plimbi cu ele…

Ideile mele sunt bazate pe modul sănătos de viață şi promovarea fitnessului în diferite locuri, acolo unde ne permit condițiile. La aer liber, într-un vârf de munte, în mașină.ŞȘi în afara timpului de lucru, când mă odihnesc, prefer modul sănătos și exercițiile –m-am trezit, am urcat în mașină și am ieșit în afara orașului.

Care este maşina cea mai potrivită pentru aşa tip de antrenamente?

Eu m-am simțit perfect în Jeep. Jeep Wrangler, din toate cele încercate. Acolo poţi face toate exercițiile, practic, pentru toate tipurile de muşchi.

10743476_952225208125865_270355425_n

Care sunt preferinţele tale la capitolul mașini?

Coupe cu 4 portiere, gen Audi A7 sau BMW Seria 6 și altele. Mașini sport, dar mai încăpătoare. Să fie pe benzină, cu motoare având cilindreea mai mare decât 2,8, tracțiune integrală.

Să fie obligatoriu, neagră, atât la exterior, cât și în salon. Chiar și roțile șă fie negre.

Se pare că e culoare ta preferată. Ești îmbrăcat mereu în negru… 

Vine din modeling, dacă tot faci 10 castinguri pe zi, trebuie să fii stilat, dar dacă alergi prin New York de la o ușă la alta, nu-ți poți permite să mergi în haine colorate. Totul pe tine trebuie să fie practic.

Mai devreme spuneai că, în chirie, preferi mașinile mari, SUV-uri?

Din aspectul pe care l-am amintit. Dar nu aş lua una mare pentru mine. Să fie mai compacte, sportive – încă nu am prins gustul maşinilor de care vorbești, cu statut. Poate, cu vârsta, nu-i exclus, dar acum prefer sportcaruri.

Deşi, în SUA, am testat un Cadillac Escalade pe o șosea country stile. Sunt experiențe de neuitat.

A fost ca în filme, pe şosele pustii?…

Exact ca în filme. În general, SUA este o țară foarte specifică și interesantă ca mod de trai, dar și ca experiență automobilistică. Sunt lucruri total diferite de ce este la noi sau în țările europene. Veți rămâne surprins de procedura opririi de către un polițist, sunt total altfel, mult mai cooperanți…

Hai că se apucă moldovenii să se urce băuşi prin America…

Nu, că dacă exagerează, dau de dracul…

10743724_952225128125873_1388116852_n

10735616_952225351459184_193674426_n

 

editor: Josanu Denis

Comentarii