lukoil-banenr

În urmă cu ceva timp, Mercedes s-a apucat de făcut schimbări importante în nomenclatura mării. Astfel, GLK a devenit GLC, ML a trecut în GLE, SLK în SLC, iar GL în GLS, care semnifică un grad de rudenie cu S-Class-ul. Iată că SUV-ul a izbutit într-un final să treacă peste toate frontierele şi impedimentele , pentru a ajunge în ţara noastră. Iar astăzi, între orele 10 şi 16 va avea loc prezentarea maşinii, în showroom-ul reprezentatului oficial Mercedes-Benz în Moldova, compania Grand Premium.

Pilot Autoexpert

Pentru început, au fost aduse doar trei modele, două în versiunea GLS 350 d 4MATIC şi un exemplar GLS 400 4MATIC. Reprezentanţii clasei diesel, au un preţ de start de 74.070 de euro, în timp ce benzinarul începe de la 66.460 de euro. Însă, nici ununl dintre acestea nu a rămas la preţul iniţial. Graţie opţionalelor, ambele GLS-uri 350 d, echipate cu motoare V6 de 3.0 litri volum şi 258 CP, au trecut cu uşurinţă pragul celor 90.000 de euro, iar cea mai scumpă opţiune bifată a fost pachetul aerodinamic AMG, al cărui preţ se ridică la 4.200 de euro!

Nici benzinarul nu e mai modest care pe lângă AMG Pack, a inclus şi Designo Exclusive Package, dotare al cărei preţ trece de 7.000 de euro, iar astfel preţul total al maşinii a ajuns la 95.155 de euro! În ce priveşte motorizarea, aflaţi că sub capotă este instalat un motor de 3.0 litri volum ce livrează 333 de cai putere, capabil să catapulteze SUV-ul în doar 6.6s până la prima sută.

Dar, suficient cu detaliile! Mergeţi şi vedeţi maşinile pe viu, în showroom-ul Grand Premium, pe strada Calea Orheiului 36!

P.S., în caz că nu reuşeşti, te poţi baza pe noi, vom reveni cu poze de la eveniment!

Comentarii