lukoil-banenr

Vedeta lui Juventus Torino şi a naţionalei statului Chile s-a urcat beat la volanul bolidului său Ferrari şi a provocat un grav accident de circulaţie în capitala Santiago.

Pilot Autoexpert

Arturo Vidal se afla în maşină împreună cu soţia sa, cei doi întorcându-se de la un restaurant unde fotbalistul consumase băuturi alcoolice. Poliţia a confirmat că Vidal era beat în momentul producerii accidentului, iar presa chiliană relatează că el a fost arestat.

farrari 4

Arturo Vidal conducea un Ferrari 458 pe care l-a scăpta de sub control şi a intrat în coliziune cu un alt vehicul. „Nu a fost vina mea”, a declarat Vidal, atunci când poliţia chiliană l-a chestionat cu privire la accident, el spunând într-un video postat pe Youtube de către agentul său că familia sa este ok. „Cu siguranţă, Vidal era sub influenţa alcoolului. Noroc că nu a omorât pe cineva”, a spus Ricardo Gonzalez, şeful secţiei 15 de Poliţie din Santiago, citat de publicaţia La Tercera.

ferrari 3 ferrari 2

Chile se află pe primul loc în grupă la Copa America, cu mari şanse la calificarea în sferturi, iar sâmbătă va juca ultimul meci al acestei faze, cu Bolivia.

farrari 5

Comentarii