lukoil-banenr

Versiunea de top a modelului Fiat Freemont va debuta le Paris

Deoarece nu are la moment o premieră semnificativă pentru salonul auto din următoarea săptămână, Fiat aduce la Paris ediţia specială Freemont Park Avenue. Programată să ajungă pe piaţă la sfârşitul acestui an, versiunea va asigura vârful de gamă al monovolumului italian.

Pilot Autoexpert

La exterior, Fiat Freemont Park Avenue propune mai multe inserţii cromate aplicate la nivelul întregii caroserii şi un set de jante noi, cu dimensiuni de 19 inch.

La interior, noi scaune îmbrăcate în piele cu sistem de încălzire, climatizare automată pe trei zone şi un nou sistem multimedia care include navigaţie prin satelit, un sistem audio premium şi o cameră pentru marşarieră.

Sub capotă, clienţii ediţiei Park Avenue vor putea alege între două versiuni de motorizare: dieselul Multijet 2, de 2.0 litri, capabil să ofere 170 de cai putere, iar cei care îşi doresc o motorizare pe benzină pot alege unitatea de 2.4 litri, de 170 de cai putere şi 220 Nm. Cu ambele pot fi comandate o transmisie automată şi tracţiunea integrală.

Comentarii